scroll

Bij internationaal transport leggen producten vaak een lange reis af voor ze op de plek van bestemming aankomen. De verzending van A naar B is bij internationaal transport en grotere opgave dan bij transport binnen Nederland. Christiaan Bakker Exclusief Vervoer neemt alles rondom transport en bezorging voor u uit handen. Door onze rechtstreekse lijnen met het buitenland zorgen wij voor een goede afhandeling van uw goederen. 

Internationaal transportbedrijf 

Bij Christiaan Bakker Exclusief Vervoer hebben wij rechtstreekse lijnen met Aruba, België, Curaçao, Suriname en Turkije. Met dit betrouwbare netwerk, waar wij al jaren mee samenwerken, is uw pakket in goede handen. Wilt u een pakket verzenden naar een land elders in Europa, Azië of de Verenigde Staten? Bekijk dan onze mogelijkheden. Vanaf 1 januari 2019 gelden aangescherpte regels voor internationaal transport. Dit betekent dat bij verzending buiten de EU een douaneformulier ingevuld dient te worden. Bij Christiaan Bakker Exclusief Vervoer zijn wij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving om te zorgen dat bezorging zo goed mogelijk verloopt. Met transport naar het buitenland moet u rekening houden met toeslagen voor de invoer van pakketten. Deze toeslagen verschillen per land en per pakket. 

Tips voor pakketten versturen naar het buitenland 

Wij zorgen ervoor dat de verzending van uw goederen zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast kunt u ook bijdragen aan een goede verzending. Wij geven u graag een aantal tips voor het versturen van een pakket naar het buitenland. 

  • Verpakking - Zorg dat de verzenddoos stevig is en gebruik geen kranten als opvulling. In verband met censuur regels in het buitenland zijn kranten niet altijd toegestaan. 
  • Adressering - Een goede adressering is erg belangrijk bij het afleveren van pakketten. Het is handig om het e-mailadres of telefoonnummer op de buitenkant te vermelden. Let op; binnen de EU is het verboden om een telefoonnummer op de buitenkant van een pakket te vermelden. 
  • Legaal - Kijk goed of het product dat u wilt verzenden wel is toegestaan.
  • Verzekeren - Bij het verzenden van een product met een hoge waarde is het aan te raden het item te verzekeren tegen schade en vermissing. 

Spoedzending 

In sommige gevallen moet een pakket met spoed op een bepaalde plaats zijn. In dat geval is er sprake van een spoedzending. Bij een zending binnen Europa bezorgen wij binnen 1 tot 3 werkdagen uw pakket. Wilt u een spoedzending versturen buiten Europa? Dan is de verzendtijd 5 tot 7 werkdagen.

Nationaal transport 

Een pakket versturen binnen Nederland? Ook hiervoor kunt u terecht bij Christiaan Bakker Exclusief Vervoer. Wij versturen met zorg uw pakket naar het juiste adres. Naast transport zijn wij in te schakelen voor voorraadbeheerspoedzendingenen handling. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.