scroll

Sommige pakketten vereisen extra aandacht. Deze pakketten verzenden wij met extra zorg naar het gewenste adres binnen Nederland. Zo kunnen bloemen, gebak of glaswerk bijvoorbeeld op pallets worden aangeboden. Wij zorgen dat uw pakketten met special care op de bestemming aankomen. U kunt altijd vertrouwen op onze expertise voor uw transport binnen Nederland.

Pakketdienst Christiaan Bakker Exclusief Vervoer

Bij Christiaan Bakker Exclusief Vervoer zijn wij gespecialiseerd in Special Care. Tegenwoordig distribueren veel transportbedrijven pakketten machinaal. Dit is een snelle manier van verwerken, maar bij speciale ladingen is dit niet de meest handige optie. Daarom distribueren wij handmatig, hierdoor verminderen we de kans op beschadigingen. Zelfs met deze manuele werkwijze leveren wij pakjes binnen één dag. Op zondag een pakket aanbieden? Wij bezorgen op maandag. Dit ziet u alleen bij Christiaan Bakker Exclusief Vervoer. Naast transport binnen Nederland bieden wij ook andere diensten, waaronder handling en voorraadbeheer. Bij handling levert u de goederen en zorgen wij voor het inpakken, monteren en etiketteren. Door handling te combineren met onze transportservice verkort uw levertijd aanzienlijk. Geïnteresseerd in voorraadbeheer? Wij bieden een externe opslaglocatie waar wij uw in- en uitgaande goederen beheren. Hierbij kijken wij naar het producttype om de beste methode voor voorraadbeheer te hanteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze diensten. 

Spoedzendingen 

Het kan voorkomen dat u een pakket met spoed wilt leveren. Wij kunnen het pakket nog dezelfde dag voor u leveren. Als u voor 12:00 uur de spoedzending bij ons aanmeld is het mogelijk deze dezelfde dag te bezorgen. De post wordt dan tussen 12:00 uur en 18:00 uur bezorgd op de plek van bestemming. Bij een aanmelding voor 18:00 uur arriveert het pakket de volgende dag. In dat geval kunt u kiezen tussen een levering voor 09:00 uur of levering voor 10:30 uur. 

Internationaal transport

Bij Christiaan Bakker Exclusief Vervoer regelen wij naast zendingen binnen Nederland en spoedzendingen ook internationaal transport. Wij hebben rechtstreekse lijnen met Aruba, België, Curaçao, Suriname en Turkije. Met ons betrouwbare netwerk is uw pakket in goede handen. Transport binnen Nederland, spoedzendingen of een pakket verzenden buiten Europa? Neem contact op voor onze mogelijkheden.